Код на продукта: M-11444

Производител:  Medtrition, Inc

Не съдържа следните алергени:  мляко, глутен, яйца, пшеница, лактоза, соеви ядки, сусам, семена от лупина.

За повече информация, изтеглете брошурата   Prosource TF ↓

Описание

ПроСорс TF (ProSource TF) е висококачествен течен протеинов продукт, с гъстотата на вода, който може да се прилага през сондата за ентерално хранене, без необходимост от смесване или разреждане. ПроСорс TF (ProSource TF) предоставя висококачествен протеин в нискокалоричен формат, с което спомага за отговаряне на нуждите от протеин на пациентите на апаратно дишане, както и на тези с наднормено тегло и трайно затлъстяване.

ПроСорс TF (ProSource TF) е идеален както за отворени, така и за затворени системи за ентерално хранене. Неговата консистенция с гъстота на вода не запушва чистите, добре поддържани сонди. Не се изисква смесване или разреждане; просто се влива чрез спринцовка надолу по сондата за хранене.

Вашият персонал ще спести значително време и ще се радва на намален риск от кръстосано замърсяване и запушени сонди от прахообразни или плътни модуларни протеинови добавки.

Подходящ е за диетотерапия при хипопротеинемия (силно намалено количество протеин/белтък в кръвта) и е само за ентерално хранене със сонда.

Едно саше от 45 мл съдържа 11 гр чист протеин.

 • УПОТРЕБА

  • Подходящ е за диетотерапия при хипопротеинемия (силно намалено количество протеин/белтък в кръвта) и е само за ентерално хранене със сонда.
 • ДОЗИРОВКА

  Само за хранене със сонда

  Дневната доза на ПроСорс TF (ProSource TF) се определя въз основа на индивидуалните нужди на пациента, съгласно  преценката на квалифицирания специалист, предоставящ здравни грижи. Проучванията показват, че критично болните пациенти се нуждаят от 1,3 до 1,5 гр. протеин/ кг телесно тегло / ден. Нуждите от протеини могат да надвишат 2 гр. протеин /кг телесно тегло/ден при пациенти, подложени на метаболитен или катаболитен стрес.

  Сонда: Идеален както за отворени, така и за затворени системи за ентерално хранене. Неговата консистенция с гъстота на вода, не запушва чистите, добре поддържани сонди. Не се изисква смесване или разреждане. Влива се чрез спринцовка през сондата за хранене.

  Подходящ за приложение при NG-сонда, G-сонда и J-сонда.

 • ХРАНИТЕЛНА СТОЙНОСТ

  100ml 45ml
  Енергийна стойност (kcal) 90 40
  Протеини (g) 25 11
  Въглехидрати (g) <1 <1
  – от които фибри (g) 0 0
  Мазнини (g) 0 0
  Натрий (mg) 78 35
  Калий (mg) 24,4 11
  Фосфор (mg) 107 48
  Осмолалност (mOsm/kg) 380 380
 • СЪХРАНЕНИЕ

  Да се съхранява  при стайна температура (не по- висока от 25°C)..

  Използвайте веднага след отваряне.